0800.888.666           office@recolamp.ro
           

Membri

Philips Romania S.R.L, Osram Romania S.R.L., Narva S.R.L. si GE Hungary ZRT au decis fondarea unui sistem comun, si anume asociatia Recolamp, o organizatie colectiva non-profit care are ca scop unic preluarea responsabilitatii tuturor producatorilor romani privind colectarea si reciclarea deseurilor provenite din echipamente de iluminat.

Recolamp are inscrisi 183 de producatori  care participa la schema colectiva a asociatiei, respectand obligatiile legale in vigoare.

Pentru mai multe detalii privind inscrierea, accesati Avantajele de a deveni membru Recolamp

Conform OM1223/2005, producatorii sunt obligati sa raporteze Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului toate echipamentele de iluminat furnizate pe piata.

Notiunea de „furnizate pe piata” se refera la echipamentele de iluminat sau corpurile de iluminat vandute/ transferate - ca atare sau incorporate in alte echipamente - pe teritoriul Romaniei.


Participantii completeaza si depun pentru Recolamp o declarație lunară, iar la sfarsitul anului o declaratie anuala privind echipamentele de iluminat sau corpurile de iluminat furnizate pe piata.


Declaratiile se completeaza prin intermediul cutiei negre - un sistem securizat al Recolamp. Sistemul garanteaza confidentialitatea tuturor documentelor furnizate de catre participanti. Corectitudinea si acuratetea declaratiilor sunt verificate de Recolamp prin derularea de misiuni de audit anuale, contractate cu auditori internationali recunoscuti la nivel general.
 

Copyright © 2017 Recolamp. Toate drepturile rezervate. - Mentenanță oferită de IP Expert Solution SRL