0800.888.666           office@recolamp.ro
           

 

 

 

 

Servicii de colaborare gratuite

 

Recolamp este alaturi de generatorii de deseuri, fie ca este vorba de persoane juridice sau fizice, si ii indeamna sa respecte obligatia legala de a nu arunca deseurile provenite din echipamente de iluminat la cosul de gunoi.

 

 

Recolamp oferă companiilor în mod gratuit:
1

Recipiente de colectare standardizate, pe baza unui protocol de colaborare incheiat cu fiecare locatie in parte

2

Servicii de ridicare a deșeurilor, transport, depozitare, sortare, consolidare regională și națională.

3

Servicii de tratare și de reciclare cu ajutorul reciclatorilor contractați.

4

Un număr de telefon gratuit și servicii aferente preluării apelurilor, în vederea ridicării deșeurilor semnalate de generatori.

Contactează-ne să
ridicăm deșeurile!

În prezent, Recolamp are peste 12.200 de puncte de colectare care includ companii, autorități publice centrale și locale, lanțuri de retail, etc.

Contactați Recolamp, încheiați un protocol de colaborare și veți primi cu titlu gratuit containerele de colectare selectivă a echipamentelor de iluminat uzate din compania dumneavoastră!

După completarea acestui protocol de colaborare, va rugăm să îl trimiteți în 2 exemplare semnate și stampilate la adresă sediului asociației, urmând să va returnăm un exemplar semnat și ștampilat de către Recolamp.

După semnarea protocolului de colaborare, Recolamp va pune la dispoziție două tipuri de recipiente, în funcție de cantitatea de deșeuri pe care locația dvs. o generează.

 

Echipamentele de iluminat sparte vor fi preluate, însă cereți persoanelor care le manipulează să evite spargerea lor în mod intenționat. Procesul de reciclare al deșeurilor sparte nu se realiză în aceeași manieră corectă că în cazul tuburilor și al becurilor întregi.

Ordonanța de Urgență nr.78/2000 interzice abandonarea sau depozitarea deșeurilor în locuri neautorizate.

Prin intermediul partenerilor săi, Recolamp se asigură că toate deșeurile provenite din echipamente de iluminat sunt colectate și reciclate în condiții de siguranță pentru mediul înconjurător și pentru sănătatea populației.

Contactati Recolamp, mentionati ca aveti deseuri colectate, iar recipientul plin va fi ridicat de catre partenerii nostri si inlocuit cu unul gol.

Nota: Costul tuturor acestor operatiuni este suportat integral de Recolamp.

Colaborarea cu Recolamp este gratuita si presupune doar respectarea unui protocol de colaborare.

 

 

Containere Recolamp

Dupa semnarea protocolului de colaborare, Recolamp va pune la dispozitie doua tipuri de recipiente, in
functie de cantitatea de deseuri pe care locatia dvs. o genereaza.

 

 

 
Cutie Carton becuri  62 x 40 x 40 / 100 buc / 0,5 Kg
Cutie Carton neoane  156 x 27 x 27 / 100 buc / 0,5 Kg
Container metalic becuri  80 x 80 x 114 / 1000 buc / 70 Kg
Container metalic neoane  195 x 80 x 114 / 1000 buc / 150 Kg

 

 

Avantajele unui membru Recolamp

 

 

 

 

 

Acordarea consultantei gratuite privind procedurile de obtinere a certificatului de producator de la ANPM si totodata privind inregistrarea ca participant in cadrul asociatiei Recolamp;
Accesul la un sistem informatic de raportare a cantitatilor furnizate pe piata si de generare a facturilor, sistem stabil si usor de folosit, care garanteaza confidentialitatea datelor introduse;
Preluarea responsabilitatii producatorului de echipamente electice si electronice (surse de lumina si aparate de iluminat) privind privind colectarea si reciclarea surselor de lumina si a aparatelor de iluminat furnizate pe piata;
Accesul la cea mai extinsa retea nationala de colectare a DEE-urilor descrise mai sus din Romania (peste 6.000 de puncte de colectare aflate la companii private, institutii de stat, administratii publice sau institutii cu acces liber pentru cetateni) care previzioneaza sa atinga tintele de colectare impuse de autoritati;
Sistem eficient de management integrat al activitatii asociatiei (ISO 9001 si ISO 14001);
Sprijinirea iluminatului energo-eficient si a activitatilor participantilor legate de acesta, in concordanta cu domeniul de activitate al asociatiei;Copyright © 2017 Recolamp. Toate drepturile rezervate. - Mentenanță oferită de IP Expert Solution SRL