Preluare/gestionare deseuri echipamente iluminat, autorizata Ministerul Mediului
    0800.888.666           office@recolamp.ro
           

 

În peste 10 ani de activitate,  Recolamp s-a poziționat ca una dintre principalele asociații non-profit din România care sprijină colectarea și reciclarea deșeurilor provenite din echipamente de iluminat uzate, la standarde europene, în condiții de maximă siguranță. Păstrăm o colaborare strânsă cu toți partenerii noștri, atât cu autoritățile, cât și cu producătorii, importatorii și companiile de reciclare, pentru a fi în permanență conectați la nevoile populației și la cerințele impuse de un proces optim de colectare și reciclare. 

 

Misiune

 

Recolamp se angajează să preia de la producătorii de echipamente de iluminat din România responsabilitatea privind gestionarea deșeurilor generate de produsele pe care le furnizeaza pe piață, și totodată să creeze premisele pentru reciclarea acestora în condiții de siguranță pentru mediu și pentru sănătatea populației. 

 

Viziune

 

În vederea reducerii poluării, asociația Recolamp se angajează să își desfășoare activitatea într-o manieră eficientă și responsabilă față de mediu. Mai mult, toate eforturile asociației au în vedere colectarea și reciclarea in conformitate cu prevederile legislației europene, prin conștientizarea populației cu privire la adoptarea unui comportament prietenos cu mediul înconjurător.  

 

 

 

 

Membri Fondatori

 

 

Philips Ledvance GE

 

 

 

 

Membru Eucolight

Eucolight

Eucolight reprezintă vocea organizațiilor din Europa care se ocupă cu gestiunea deșeurilor de echipamente de iluminat, în numele producătorilor pe care îi reprezintă. 

Asociația este preocupată de implementarea principiilor economiei circulare pentru ca acestea să devină o realitate cu privire la produsele de iluminat. Promovează rolul pozitiv pe care organizațiile care gestionează responsabilitatea extinsă a producătorului îl au asupra mediului înconjurător și a societății. 

 

Organizatii similare in Europa

 

 

Copyright © 2017 Recolamp. Toate drepturile rezervate. - Mentenanță oferită de IP Expert Solution SRL