0800.888.666           office@recolamp.ro
           

Companii/ Institutii

Generatorii de deseuri, fie ca este vorba de persoane juridice sau fizice, au obligatia legala de a nu arunca deseurile provenite din echipamente de iluminat la cosul de gunoi.
 
In vederea asigurarii colectarii si reciclarii deseurilor provenite din echipamente de iluminat, Recolamp ofera companiilor in mod gratuit:
 
1. recipiente de colectare standardizate, pe baza unui protocol de colaborare incheiat cu fiecare locatie in parte;
2. servicii de ridicare a deseurilor, transport, depozitare, sortare, consolidare regionala si nationala;
3. servicii de tratare si de reciclare cu ajutorul reciclatorilor contractati;
4. un numar de telefon gratuit si servicii aferente preluarii apelurilor in vederea ridicarii deseurilor semnalate de generatori.

 

In prezent, Recolamp are peste 8.605 de puncte de colectare care includ companii, autoritati publice centrale si locale, lanturi de retail, etc.

Contactati Recolamp, incheiati un protocol de colaborare si veti primi cu titlu gratuit containerele de colectare selectiva a echipamentelor de iluminat uzate din compania dumneavoastra!

Dupa completarea acestui protocol de colaborare, va rugam sa il trimiteti in 2 exemplare semnate si stampilate la adresa sediului asociatiei, urmand sa va returnam un exemplar semnat si stampilat de catre Recolamp.

Dupa semnarea protocolului de colaborare, Recolamp va pune la dispozitie doua tipuri de recipiente, in functie de cantitatea de deseuri pe care locatia dvs. o genereaza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactati Recolamp, mentionati ca aveti deseuri colectate, iar recipientul plin va fi ridicat de catre partenerii nostri si inlocuit cu unul gol.
Nota: Costul tuturor acestor operatiuni este suportat integral de Recolamp.
 
Modalitati de contactare pentru ridicarea deseurilor:
- apelati din orice retea numarul de telefon gratuit 0800.888.666;
- e-mail: colectare@recolamp.ro;
- fax: 021.404.36.79.
 
Echipamentele de iluminat sparte vor fi preluate, insa cereti persoanelor care le manipuleaza sa evite spargerea lor in mod intentionat. Procesul de reciclare al deseurilor sparte nu se realiza in aceeasi maniera corecta ca in cazul tuburilor si al becurilor intregi.
Ordonanta de Urgenta nr.78/2000 interzice abandonarea sau depozitarea deseurilor in locuri neautorizate.
Prin intermediul partenerilor sai, Recolamp se asigura ca toate deseurile provenite din echipamente de iluminat sunt colectate si reciclate in conditii de siguranta pentru mediul inconjurator si pentru sanatatea populatiei.

Copyright © 2017 Recolamp. Toate drepturile rezervate. - Mentenanță oferită de IP Expert Solution SRL