10.000 kg de deșeuri, 3 luni de campanie, 470 de premii oferite!

Recolamp a colectat 10.000 de kg de deșeuri în Campania Electricienilor, demarată doar de 3 luni. Cantitatea colectată până în acest moment ne arată o creștere de aproape 80% față de primele 3 luni din campania de anul trecut. Profesioniștii, care au acces la cantități mari de deșeuri din echipamente de iluminat, sunt alături de asociație, de la începutul acestui an, în colectarea deșeurilor periculoase de pe tot teritoriul României.

Premiile pe care Recolamp le oferă pentru 100 de surse de lumină arse (tuburi fluorescente/ becuri LED/ becuri economice) au fost oferite în întregime, în acest moment stocul fiind 0. În schimb cei care își doresc să participe la campanie, pot aduce în continuare deșeuri, fiind în continuare disponibile premiile aferente cantăților de deșeuri 300 și 500, respectiv bormașină Bosch Easy Impact și telemetru cu laser Bosch.

De asemenea punctele de colectare Recolamp sunt disponibile pentru oricine își dorește să colecteze selectiv deșeurile din echipamente de iluminat, astfel contribuind activ la un mediu curat. Pentru punctele de colectare apasați aici.