37,8 tone de deșeuri colectate selectiv în Campania Electricienilor

 

Campania Electricienilor este campania traditională organizată de Recolamp, dedicată profesioniștilor care, prin natura profesiei, au acces la cantități mari de deșeuri din echipamente  electrice și electronice.

În ediția anterioară, care s-a încheiat la 01 martie 2021, au fost aduse la punctele de colectare speciale (263 de magazine de electrice și electronice participante in campanie) peste 37 de tone de deșeuri, oferindu-se peste 280 de premii. Recolamp a oferit premiile în funcție de cantitățile colectate de fiecare participant în parte, astfel că pentru 300 de deșeuri colectate premiul a fost o trusă de scule, iar pentru 600 de deșeuri o bormașină Troy.

Anul 2020 a fost un an atipic din foarte multe puncte de vedere, inclusiv pentru colectarea selectivă a deșeurilor din echipamente de iluminat. Și, deși, carantina a însemnat închiderea anumitor puncte de colectare sau reducerea orelor de funcționare, am adaptat Campania Electricienilor pentru a se putea derula conform planului inițial. 37 de tone înseamnă mult și suntem recunoscători pentru implicarea, atât a profesioniștilor, cât și a magazinelor participante.  A declarat Sorin Boroș, director Logistică Recolamp

Pentru a facilita procesul de colectare selectivă în cadrul campaniei și a găsi cu ușurință punctele de colectare speciale, Recolamp a dezvoltat în aplicația ColțVerde un modul dedicat profesioniștilor.

În scurt timp va fi anunțată data începerii noii ediții din Campania Electricienilor.