Campania Electricienilor! - Recolamp

Noua ediție a campaniei pentru electricieni, persoane fizice, pe care Asociația Recolamp o desfășoară la nivel național a colectat 10.000 de kg de deșeuri în Campania Electricienilor, în doar 3 luni. Cantitatea colectată în prima etapă a campaniei ne arată o creștere de aproape 80% față de primele 3 luni din campania de anul trecut.

Premiile pe care Recolamp le-a oferit pentru 100 de surse de lumină arse (tuburi fluorescente/ becuri LED/ becuri economice) au fost oferite în întregime, adică 300 de truse de scule.

În schimb, de la începutul lunii aprilie stocul a fost suplimentat cu 300 de truse scule si 200 de bormașini, iar pragurile au fost modificate astfel: pentru 200 de deșeuri aduse, participanții câștigă o trusă de scule, pentru 400 de deșeuri, o bormașină Bosch Easy Impact, iar pentru 500, un telemetru cu laser Bosch.

Indiferent de cantitatea de deșeuri predată de participant unui magazin partener, participantul va avea dreptul la un singur premiu, aferent categoriei superioare în care se încadrează (de exemplu, daca un participant aduce într-un magazin partener un număr de 800 de deșeuri, participantul va primi un singur telemetru. De asemenea, dacă un participant aduce într-un magazin partener un număr de 300 de deșeuri, acesta va primi drept premiu doar o trusă de scule).  

De asemenea punctele de colectare Recolamp sunt disponibile pentru oricine își dorește să colecteze selectiv deșeurile din echipamente de iluminat, astfel contribuind activ la un mediu curat.