Tu reciclezi, Recolamp te premiază! - Recolamp

În perioada  2 aprilie – 30 iunie 2019, Recolamp organizează o nouă campanie de colectare selectivă a deșeurilor din echipamente de iluminat. Pentru 50 Kg de surse de lumină arse (becuri economice, becuri cu LED și/sau neone) sau 100 kg de corpuri de iluminat, câștigi un premiu garantat!
Și pentru că ne gândim la nevoile tale, poți alege unul dintre premiile campaniei, în funcție de ce îți trebuie pentru a-ți ușura munca: 1 x Telemetru cu laser Bosch Zamo SAU 1 x Mașina de găurit/ înșurubat cu percuție Bosch!

 


Telemetrul Bosch Zamo permite măsurarea facilă, prin apăsarea intuitivă a singurului buton: conceptul un buton – o funcție. Funcționalitatea, interfața și designul modern sunt orientate către utilizatori, încurajându-i să renunțe la metodele clasice de măsurare și să folosească telemetre.
Bosch EasyImpact 550 este o mașină de găurit cu percuție, cu confort optim în utilizare. Aceste calități sunt asigurate și de masa scazută, precum și de suprafețele cu softgrip. Grație puternicului motor de 550 W, chiar și lucrările dificile se desfasoară ușor și rapid.

Pentru preluarea deșeurilor, sunați la numărul de telefon gratuit:0800.888.666*

*un colector autorizat Recolamp va veni să ridice deșeurile, gratuit, în maxim 10 zile de la solicitare.