Câștigi premii reciclând 2023 (iluminat public)
RecolampCampanii ⇢ Câștigi premii reciclând 2023 (iluminat public)

Campania pentru mentenanță iluminat public se relansează și în 2023!

Unde-s mulți puterea crește, și am demonstrat împreună că așa este! Dorim să ne unim forțele și anul acesta, întrucât doar împreună #putemfacemaimult pentru noi și mediul înconjurător.

Cum funcționează?

Colectează 75 kg de deșeuri din surse de lumină arse (becuri economice, becuri cu LED și/sau neoane) sau 150 kg de deșeuri din corpuri de iluminat și predă-le la un punct de colectare Recolamp din România. Dacă nu ai cum să le aduci la punctul de colectare cel mai apropiat, anunță-ne la telefonul verde 0800.666.888 (sau scrie-ne la office@recolamp.ro) și noi le vom colecta gratuit.

Ce premii sunt puse în joc?

Pentru cantitățile de deșeuri specificate mai sus vei primi o mașină de găurit/ înșurubat Black & Decker – BDCDC 18, 1 acumulator, 18 V, 1.5 Ah (în limita stocului disponibil).

Cine poate participa?

Campania este dedicată persoanelor juridice care activează în domeniul mentenanță iluminat public.

Cât timp este activă această campanie?

Perioada de desfășurare a campaniei este 01.02 – 30.06.2023.

Interesul pentru campaniile noastre de colectare selectivă ne bucură și ne ambiționează. Datorită vouă, această campanie a devenit o permanență în peisajul reciclării din România!

Violeta Cazan, Marketing Associate Recolamp

Toate detaliile despre modul de desfășurare, premiile puse în joc și punctele de colectare participante, pot fi găsite în Regulamentul oficial al campaniei.