ColțVerde reprezintă România la World Summit Awards

 

Aplicația ColțVerde a fost selectată la World Summit Awards 2020, la categoria Smart Urbanization, ca fiind cea mai inovatoare soluție digitală din România.

Criteriile care au determinat juriul de specialiști WSA să aleagă ColțVerde în această categorie au fost: utilitatea soluției pentru îmbunătățirea vieții urbane, impactul conținutul asupra societății combinat cu ușurința utilizării aplicației de publicul larg.

ColțVerde este în competiție cu alte soluții digitale din țari precum Elveția, Portugalia, Chile, Austria, Croația etc. Selecția finală a câștigătorilor va avea loc în luna decembrie.

Suntem încântați de selectarea aplicației ColțVerde ca fiind una dintre cele mai inovatoare soluții digitale din lume. Este mai mult decât ne gândeam atunci cand ne-am apucat să o dezvoltăm. Obiectivul nostru a fost întotdeauna același: să facilităm colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor periculoase în România. Iar în spatele aplicației ColțVerde stau 13 ani de muncă pentru crearea unei rețele naționale de puncte de colectare selectivă. Și fără lipsă de modestie, noi ne considerăm în fiecare an câștigători prin rezultate pe care le avem.

Anca Lupusavei, Director Marketing Recolamp