Asociația Recolamp - Recolamp

Cine suntem

ASOCIAȚIA RECOLAMP

Din 2007,  Recolamp s-a poziționat ca una dintre principalele asociații non-profit din România care sprijină colectarea și reciclarea deșeurilor provenite din echipamente de iluminat uzate, la standarde europene, în condiții de maximă siguranță. Păstrăm o colaborare strânsă cu toți partenerii noștri, atât cu autoritățile, cât și cu producătorii, importatorii și companiile de reciclare, pentru a fi în permanență conectați la nevoile populației și la cerințele impuse de un proces optim de colectare și reciclare.

VIZIUNE

În vederea reducerii poluării, asociația Recolamp se angajează să își desfășoare activitatea într-o manieră eficientă și responsabilă față de mediu. Mai mult, toate eforturile asociației au în vedere colectarea și reciclarea in conformitate cu prevederile legislației europene, prin conștientizarea populației cu privire la adoptarea unui comportament prietenos cu mediul înconjurător.

MISIUNE

Recolamp se angajează să preia de la producătorii de echipamente de iluminat din România responsabilitatea privind gestionarea deșeurilor generate de produsele pe care le furnizeaza pe piață, și totodată să creeze premisele pentru reciclarea acestora în condiții de siguranță pentru mediu și pentru sănătatea populației.

Membru Eucolight

Eucolight reprezintă vocea organizațiilor din Europa care se ocupă cu gestiunea deșeurilor de echipamente de iluminat, în numele producătorilor pe care îi reprezintă.
Asociația este preocupată de implementarea principiilor economiei circulare pentru ca acestea să devină o realitate cu privire la produsele de iluminat. Promovează rolul pozitiv pe care organizațiile care gestionează responsabilitatea extinsă a producătorului îl au asupra mediului înconjurător și a societății.

Organizații partenere

Echipa

Member Thumb
Bela Kovacs

Director General

Member Thumb
Anca Lupusavei

Director Marketing

Member Thumb
Daniela Brumă

Director Administrativ

Member Thumb
Sorin Boroș

Director Logistică

Member Thumb
Simona Vaida

Manager Relații cu Autoritățile

Deșeuri colectate (tone)

Ani de existență

Generatori de deșeuri

Campanii recente

Suntem mereu cu un pas înaintea becurilor arse! Ne extindem rețeaua de puncte de colectare și avem mereu campanii active! Oferim și premii celor care colectează selectiv deșeurile din echipamente de iluminat.

Să construim viitorul!