Companii / Institutii - Recolamp

Companii/ Instituții

Fii parte din comunitatea Recolamp!

Recolamp este alături de generatorii de deșeuri, fie ca este vorba de persoane juridice sau fizice, și îi îndeamnă să respecte obligația legală de a nu arunca deșeurile provenite din echipamente de iluminat la coșul de gunoi. În prezent, Recolamp are peste 13.000 de puncte de colectare care includ companii, autorități publice centrale și locale, lanțuri de retail, etc.

Colaborarea cu Recolamp este gratuită și presupune doar respectarea unui protocol de colaborare.

Serviciile oferite de Recolamp

Serviciile oferite de Recolamp sunt gratuite.

Recipiente de colectare standardizate, pe baza unui protocol de colaborare încheiat cu fiecare locație în parte.

Servicii de ridicare a deșeurilor, transport, depozitare, sortare, consolidare regională și națională.

Servicii de tratare și de reciclare cu ajutorul reciclatorilor contractați.

Un număr de telefon gratuit și servicii aferente preluării apelurilor, în vederea ridicării deșeurilor semnalate de generatori.

Fii parte din comunitatea Recolamp

Contactați Recolamp, încheiați un protocol de colaborare și veți primi gratuit containerele de colectare selectivă a echipamentelor de iluminat uzate din compania dumneavoastră!

După completarea acestui protocol de colaborare, va rugăm să îl trimiteți în 2 exemplare semnate și stampilate la adresa sediului asociației, urmând să va returnăm un exemplar semnat și ștampilat de către Recolamp.

După semnarea protocolului de colaborare, Recolamp va pune la dispoziție mai multe tipuri de recipiente, în funcție de cantitatea de deșeuri pe care locația dvs. o generează.

Prin intermediul partenerilor săi, Recolamp se asigură că toate deșeurile provenite din echipamente de iluminat sunt colectate și reciclate în condiții de siguranță pentru mediul înconjurător și pentru sănătatea populației.

Construim viitorul!