2021… We did it!

Trăim vremuri inedite iar adaptarea nu este întotdeauna uşoară.
An dificil? Da. Dar și cu satisfacții.

Ne bucurăm că în ciuda crizei sanitare am putut fi alături unii de ceilalți în anul ce tocmai s-a încheiat și ne dorim asta în continuare.

În ciuda greutăților, vă informăm că Recolamp a depășit în anul 2021 ținta de colectare de 65% din ce s-a pus pe piață în ultimii 3 ani, adică am colectat 4.881 tone de deșeuri din echipamente electrice si electronice.

Am ajuns la un număr de 16.246 puncte de colectare la nivel national, cu peste 7.000 de ridicări de deșeuri.

Eforturile au fost reflectate și în rezultatele controalelor Administrației Fondului pentru Mediu şi Gărzii Naționale de Mediu.

Cifrele raportate de noi, de către colectorii şi reciclatorii noştri au fost confirmate.

News! News! News!

De la 1 Septembrie 2021 Comisia Europeană a simplificat etichetele energetice. Conform oficialilor europeni, „noua scară este mai strictă și este concepută astfel încât foarte puține produse să poată obține inițial clasificările „A” și „B”, ceea ce permite intrarea treptată pe piață a unor produse mai eficiente”.

Noua etichetă energetică UE este disponibilă în toate magazinele şi la toate punctele de vânzare online cu amănuntul.

Back in our Club!
Recolamp CLUB se relansează!

Clubul Recolamp a luat naștere din dorința de a fi mai aproape de participanții noștri, de a-i susține, informa și încuraja în demersurile legate de colectarea selectivă.

Ca membru în Recolamp CLUB ești la curent cu ultimele noutăți legislative în domeniu și descoperi toate campaniile active Recolamp. Iar eforturile pe care le depui sunt apreciate și recompensate.
Cu cât ne ajuți mai mult în colectarea echipamentelor de iluminat, cu atât îți cresc șansele să treci la următoarele niveluri și să câștigi și mai multe premii special alese pentru tine.

În încheiere, apreciem tot ce faceți în domeniul reciclării şi vă mulțumim!