O nouă structură a Consiliului Director Recolamp

Asociația Recolamp, una dintre cele mai importante organizații din industria colectării selective și a reciclării deșeurilor din surse de iluminat din România, anunță schimbări în board, unde Bogdan Balaci, directorul Signify SEE (fosta companie Philips Lighting SEE) este noul membru ales de acționari.

Bogdan Balaci preia ștafeta de la Martin de Jager, care s-a pensionat în iulie 2019, după ce, timp de 12 ani a fost președintele comitetului director al Recolamp cu rezultate extraordinare în domeniul colectării selective și a reciclării.

 

Bogdan Balaci

„Sunt mai mult decât onorat să fac parte din Asociația Recolamp și să duc mai departe proiectele unor profesioniști desăvârșiți, care au transformat peisajul colectării selective și reciclării din România. Sunt hotărât să depun eforturi continue pentru a le sprijini activitatea la standarde europene și pentru a crește gradul de conștientizare asupra importanței colectării selective și a reciclării”, a declarat Bogdan Balaci.

Bogdan Balaci, care are o experiență de peste două decenii în IT și este specializat în dezvoltarea strategică și operațională a business-urilor, este astăzi unul dintre actorii cheie în inovație în industria iluminatului.

 

Zoltan Pilter, recunoscut pentru munca sa în aplicarea standardelor de conformitate în domeniu, este și un activist de mediu dedicat, care crede total în viziunea economiei circulare.

Iar Alexander Buhmann, un cunoscător al retailului de aparate electrice și electronice, are expertiză bogată în aplicarea Directivei privind Deșeurile din Echipamente Electrice și Electronice (DEEE – categorie care include și deșeurile din surse de iluminat).

În comitetul director al asociației, cei trei membri vor avea aceeași misiune: să se asigure că Recolamp își atinge țintele de colectare și reciclare și că devine din ce în ce mai cunoscută pe piață cu ajutorul campaniilor de colectare, dar și a celor de informare și educare.