Raport anual 2018 - Recolamp

Transfomăm reciclarea într-un obicei din 2007!

În 2018 Recolamp a avut o creștere cu 20% a deșeurilor colectate care demonstrează că nivelul de conștientizare a crescut, mai ales în zona de business.

Pentru a putea avea rezultate din ce în ce mai bune, oamenii trebuie să conștientizeze că fiecare bec economic și fiecare tub de neon ars colectat contează, pentru că vaporii de mercur din interior sunt extrem de dăunători pentru mediul înconjurător.

…este un mesaj pe care îl transmitem de 11 ani fără să obosim și o sa îl spunem în continuare până când ne vom asigura că oamenii aduc deșeurile la punctele de colectare!”

În 2018, Recolamp a organizat campanii și acțiuni de marketing care au generat creșteri semnificative ale colectărilor de deșeuri din echipamente de iluminat.  Pe lângă încheierea unor parteneriate strategice  pentru a pune la dispoziția oamenilor, mai aproape de casele lor, puncte de colectare selectivă, s-au organizat campanii creative de creștere vizibilitate și de informare asupra beneficiilor reciclării deșeurilor din echipamente de iluminat.

Totul despre cum s-au colectat și reciclat deșeuri din echipamente de iluminat în 2018, în Raportul Anual Recolamp!