Raport anual 2020 - Recolamp

2020, 2600 tone de deșeuri colectate și reciclate

2020 a fost un an cu totul și cu totul inedit. La începutul anului am colectat semnificativ mai multe deșeuri comparativ cu aceeași perioadă din 2019, apoi a venit martie. Perioada de urgență ne-a încetinit și nouă activitatea cum s-a întâmplat în cazul tuturor industriilor la nivel mondial. Mai ales că activitatea noastră prespune multă muncă de teren și este dependentă de activitatea colectorilor autorizați, companiilor, instituțiilor, clădirilor de birouri, etc, care și-au închis porțile pe perioada carantinei. Și deși, după ieșirea din carantină, oamenii lucrau de acasa, putem spune că ne-am redresat rapid și am reușit să creștem cantitatea de deșeuri colectată. La finalul lunii decembrie cifrele arată ca am atins cu succes țintele de colectare impuse de lege.

Adu-l ars la Recolamp!

Campaniile de informare și conștientizare despre gradul de periculozitate al deșeurilor din echipamente de iluminat fac parte din strategia de marketing anuală a Recolamp. Ne dorim să ajungem astfel la toți generatorii de deșeuri și să le oferim informații și instrumente necesare colectării selective.

Totul despre cum s-au colectat și reciclat deșeuri din echipamente de iluminat în 2020, în Raportul Anual Recolamp!