Repornim Campania Electricienilor!

 

De la 1 iunie Campania Electricienilor este din nou activă! Poți aduce deșeurile din echipamente de iluminat la punctele de colectare special amenajate pentru a câștiga unul dintre premiile campaniei!

Astfel cei care vor aduce deșeuri din echipamente de iluminat: becuri economice, LED și tuburi neon vor câștiga truse de scule – pentru 300 de bucăți – și bormașină TROY cu 2 acumulatori – pentru 600 de bucăți.

Campania este activă până la 1 martie 2021 și premiile se vor oferi în limita stocului disponibil. Pentru mai multe informații puteți consulta regulamentul campaniei.

Lista magazinelor participante în campanie este disponibilă și pe aplicația ColțVerde pe care o puteți descarca de aici

ATENȚIE! Având în vedere situația socială actuală, vă rugăm să consultați programul magazinelor înainte de a duce deșeurile. În această perioada programul de lucru poate suferi modificări, de aceea este bine să vă asigurați că punctele de colectare sunt deschise.

În 2019, cu implicarea  partenerilor Recolamp și a 385 de magazine de electrice din întreaga țară, cei 800 de electricieni care au participat în campania noastră au predat spre reciclare aproape 44 de tone de deșeuri din echipamente de iluminat.  Aflată la cea de-a șaptea ediție, Campania Electricienilor a devenit o platformă națională de colectare selectivă, fiind dedicată profesioniștilor care au acces la cantități mari de deșeuri din echipamente de iluminat.